WE LOVE FOOD

Traiteur de Frietboetiek

Wie een feest wil organiseren en culinair wil genieten, klopt het best aan bij De Frietboetiek. Wij bedienen zowel de professionele klant alsook particulieren (personeel, familie en vrienden).

Selecteer uw voorkeuren, geef uw offerte door en wij nemen contact voor de definitieve bevestiging en verdere afhandeling.

Familiefeesten

Wij maken van uw feest een unieke gebeurtenis, zowel op locatie als aan huis. Jij geniet van heerlijke gerechten met of zonder bediening op uw feest. Een trouwfeest, babyborrel, communiefeest, tuinfeest, verjaardagsfeest of ander heuglijk evenement vieren? Wij kunnen het allemaal aan.

Privé recepties

Met onze traiteur service vullen wij al uw wensen in om van jouw receptie een onvergetelijk succes te maken. Jij geniet van heerlijke gerechten met of zonder bediening op uw receptie. Wij zorgen voor u en uw gasten.

En zoveel meer

Van een klassiek feest tot een grote receptie, wat de gelegenheid ook mogen zijn, de traiteursdienst van De Frietboetiek kan het allemaal. En wat de menukaart ook aanbied, de porties zullen steeds royaal geserveerd zijn. Tot slot staan wij steeds open voor alle suggesties van u, de klant.

Eindejaar afhaalgerechten

Alvast fijne feestdagen en een smakelijk 2022!

Voor Kerstmis bestellen tem 20/12
Voor Nieuwjaar bestellen tem 27/12

KLANTREACTIES

Nieuwsgierig?

Snel antwoord op al uw catering vragen

Babyborrel

Een babyborrel is de perfecte gelegenheid om zowel vrienden als familie op één dag uit te nodigen om je baby aan hen voor te stellen. Zo verminder je het aantal kraam- of thuisbezoekjes en bespaar je dus veel tijd en energie. Deze dag kan je aan Traiteur De frietboetiek overlaten. Wij bieden verschillende formules  aan waar je gegarandeerd mee kan scoren. 

ALERGISCH EN/OF VOEDSELINTOLERANT ?

Graag houden wij rekening met uw speciale wensen, eventuele diëten en allergieën.

Vragen over allergenen?

Ronny en Peggy helpen u graag verder!

De Frietboetiek heeft overal een smakelijke oplossing voor!

Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, de samenstelling van onze gerechten kan veranderen.